TURF COMP

En produkt utvecklad för komplex behandling av alla typer av gräsytor. Utvecklad med tre unika, aktiva komponenter som representerar en överkomlig och långsiktig behandling av ditt gräs som håller i längden.

EFFEKTER

Den första komponenten är en komplex framtagen flora av AMF svampar som skapar Mykorrhiza med gräsrötterna. De säkerställer bättre näringsupptag till gräset, tar upp vatten från den djupare delen av jorden, hjälper till att förhindra erosion och förbättrar motståndskraften mot miljöbelastning som torka och skyddar gräset mot rotsjukdomar.

Den andra delen av TURFCOMP® är ett långsiktigt och långsamt upptag av en unik näringssubstrat tillverkat av 100% naturliga ingredienser.

Den tredje komponenten är en superabsorberande granulerad gelé som kan fånga upp och frigöra markfukt upprepade gånger. Det absorberar vatten när det är rikligt i jorden och släpper sedan ut det till rötterna när den omgivande jorden torkar ut. Gelén stannar i jorden i flera år och bryts sedan ned naturligt och lämnar inga rester. Detta för att ge din gräsyta bästa möjliga styrka.

Lämplig för: Alla typer av gräsytor
Storlekar av förpackning: 3kg, 10kg, 20kg, 750kg.